Email: office@etichete-personalizate.com
Program L-V: 8.00 - 20.00 | S: 09.00-14.00

Etichete autocolante personalizate

Cere oferta pret

Metoda de imprimare a etichetelor este digitala, color sau alb-negru, in coala astfel se pot tipari in tiraje diferite (foarte mici, mici, mijlocii).

Etichetele autocolante se pot folosi in toate domeniile de activitate.

Putem produce etichete autoadezive personalizate cu diverse tipuri de finisare (lucioasa sau mata), taiate (orice forma sau dimensiune) in functie de aplicarea lor.

Etichetele se pot realiza pe diferse tipuri de material: hartie (mata,luciosa), PVC (transparent mat sau lucios, auriu, argintiu sau diverse culori).

Etichetele sunt primul element vizibil pe rafturile magazinelor fizice, dar si in imaginile de prezentare a produselor online. Ele ofera produsului prima ocazie de a impresiona si de a atrage clientul.

La fel ca ambalajul, eticheta ofera sansa de a prezenta identitatea brandului si de a iesi in evidenta fata de produsele concurente. Acest lucru este cu atat mai valoros in comertul omnicanal unde prima impresie este esentiala.

Un alt aspect important al designului etichetelor este captarea increderii, un aspect valoros in stabilirea loialitatii fata de brand.
O eticheta nu transmite doar informatii, ci este o parte foarte importanta a designului de ambalaj, iar atunci cand este realizata cu profesionalism, are capacitatea de a ridica valoarea unui produs in ochii clientilor potentiali.

Vrei un pret bun si rapiditatea livrarii etichetelor? Va rugam sa ne contactati pentru o oferta de pret.

Exemple de domenii ce folosesc etichetele produse de noi: