Email: office@etichete-personalizate.com
Program L-V: 8.00 - 20.00 | S: 09.00-14.00

Despre noi

Prezenti pe piata de productie publicitara inca din anul 2006, Tipografia Pergamo a obtinut in timp locul meritat pe piata de print digital.

Dorind sa vina in intampinarea clientilor ce aveau nevoie de etichete autocolante, societatea noastra a deschis departamentul de productie de etichete autoadezive ce se printeaza digital si pot fi si in tiraje reduse.

Asa cum am obisnuit clientii nostri, mereu asiguram calitatea maxima la un pret cat mai avantajos.

Printam cu echipament digital performant etichete polipropilena in rola, print laser , decupare pe contur pe orice forma . Aplicatii de la stikere , semne protectia muncii, etichete produs pana la cele din industria chimica si alimentara.

Producem etichete autoadezive personalizate, color sau alb-negru, in rola si coala, chiar si in tiraje foarte mici, cu finisaje lucioase/mate, de orice forma si dimensiune, pe hartie (mata sau lucioasa) si PVC (transparent mat sau lucios, auriu, argintiu sau in policromie).
Pergamo produce etichete pentru borcanele de miere, sticlele de sucuri, produse de panificatie si orice tip de produse.
Din anul 2022 suntem prezenti si in industria de cutii: de exemplu cutii pentru medicamente, pentru cofetarie sau industria cosmetica.
Livram prin curier in toata tara, fara nicio problema.

Suntem un sustinator declarat al tehnologiei de imprimare digitala - promovam mai ales etichetele in rola imprimate digital cu taiere pe contur. Tehnologia digitala elimina acei timpi de asteptare si costurile, comparativ cu flexografia. Nu sunt matrite, nu sunt stante, orice lucrare se livreaza in termen de 1-5 zile. Suntem mereu promti si ne respectam angajamentele fata de colaboratori.

Pergamo pune cele mai noi generatii de echipamente in slujba clientilor sai, utilizeaza materiale de cea mai buna calitate si respecta cu strictete timpii de livrare. Politica noastra in materie de productie a etichetelor include etapa de verificare a culorilor prin trimiterea catre client a mostrelor gratuite. Feedback-ul clientilor este cea mai buna recomandare.

Pentru o cotatie de pret, va rugam sa ne contactati.Cere oferta pret