Email: office@etichete-personalizate.com
Program L-V: 8.00 - 20.00 | S: 09.00-14.00

Echipamente

Cu ce printam etichetele in rola? Cu AccurioLabel 230 de la Konica Minolta.

Sistemele de printare digitala a etichetelor si imprimantele comerciale se confrunta cu un numar tot mai ridicat de cereri de materiale printate de la tiraje mici, pana la medii, cu timp de productie din ce în ce mai scurt. Folosind metodele conventionale flexo si imprimare offset, cu greu este posibila productia profitabila a unor astfel de comenzi. Solutia - aceste comenzi pot fi procesate acum usor si eficient, multumita flexibilitatii tiparului digital.

AccurioLabel 230 este raspunsul perfect pentru joburile cu tiraje mici si termene de livrare scurte. Personalizarea, efectuarea mai multor versiuni sau a mostrelor, la cerere, pot fi acum realizate fara costuri în plus si fara timp pierdut. Sistemul de tipar digital al etichetelor ofera o productivitate deosebita, o calitate ridicata a imaginilor printate si o usurinta surprinzatoare în utilizare, ceea ce îl face instrumentul perfect pentru a va diversifica lucrarile si a accesa noi piete de tipar digital.

 

Nou! Un echipament de top pentru o productivitate crescuta, pentru ca etichetele dumneavoastra sa fie executate la timp. Masina compacta de finisare tipar digital Grafotronic SCF 350.Cere oferta pret